The best Side of istanbul petek tamiri

Wiki Article

In afterwards years, the relatives business enterprise moved to Istanbul a various multicultural metropolis packed with colour and character.

The standard expertise from the imperial leather-based craftsmen has been handed down the spouse and children for generations and continues to generally be component of every solution created by Petek.

parke tamiri sırasında matkapla yanlışlıkla petek borusu delindi. (T boru) tamiri veya değişimi yapılacak

Evinız işyerinin bi doktora ihtiyaç varsa doğru adres Mehmet usta inşaata temelden çatıya tüm tadilat tamirat isinde uzman ve kaliteli işçilik iş bitimi garanti bizim gurevimizdir

Toprak tesisat 2000 yılından itibaren sıhhi tesisat ve mekanik tesisat arıza ve tamirine dair İstanbul geneline hizmet vermektedir.

İhtiyacınız kadar epoksi macunu elinizde iyice yoğurun. Delik veya çatlaktan çOkay daha büyük olacak şekilde ayarladıktan sonra; elinizle iyice yoğurarak karışımı hazırlayın. Karışımın rengi değiştiğinde kullanıma hazır demektir.

Sorunlarınız ve şikayetleriniz giderilerek kaliteli hizmet amaçlanır. Petek temizliği ve petek bakımı ile sizlerin bu işten kazancı şu şekilde açıklanabilir.

Tüm tesisatta oluşan kirliliğin kombiye gitmesi halinde pompa ve ısı değiştirici sorunlarının oluşması.

Petek ızgaralarında göremediğimiz ve ulaşamadığımız iç kısmında toz yumak birikir. Isı ile birlikte havaya karışarak

You happen to be employing petek tamiri a browser that may not supported by Facebook, so we have redirected you to an easier Variation to provde the finest practical experience.

Internet Kombi Servisi 2005 yılından beri İstanbul geneline kombi servisi hizmeti vermektedir. Servis hizmetinde bir devrim yaratarak  her marka ve product kombi için özel olarak eğitim almış, nitelikli  uzmanlar ile tüm İstanbul ilçelerinde hizmet vermektedir.

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize 15 yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page